Dissabte 29 de maig: Expociència 2010

El pròxim dissabte 29 de maig, de 10 a 14 hores, es celebren les segones jornades de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, EXPOCIÈNCIA 2010.

expociencia2010

El Parc Científic de la Universitat de València es troba al campus de Burjassot-Paterna, just darrere dels edificis de Canal 9, on es disposa d’un ampli aparcament. A més, té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma), per la qual cosa recomanem l’ús del transport públic.

La jornada EXPOCIÈNCIA 2010 serà una oportunitat per a conèixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal·lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València. De fet, hi ha activitats preparades per a públics de totes les edats, des de tallers de divulgació de la ciència o audiovisuals comentats per especialistes, fins a actuacions i atraccions dirigides als més menuts. Trobareu la programació i tots els detalls al web www.expociencia.org

Acerca de Aida Ivars

Profesora de secundaria de Física y Química... geek de las ciencias y la educación, y dedicada a su intersección.
Esta entrada fue publicada en 1 Bachillerato, 1 ESO, 3 ESO, 4 ESO, IES Serra Perenxisa, Noticias. Guarda el enlace permanente.